12. marraskuuta 2011

11/11/11

11/11/11 MAKE A WISH AT 11:11:11

Ahh vapaapäivää täällä viettelen kotona takkatulen ääressä! Tällä viikolla meillä oli koulusta 2 päivää vapaata; tiistai ja perjantai! Tiistaina oli opettajien konferenssipäivä ja perjantaina, eli tänään oli Veteraanien päivä!

IMG_3997
IMG_4053
IMG_4010
IMG_4012

Niinkun varmaan aikasemmin mainitsinkin (ja jos en maininnut niin nyt mainitsen) mun host sisko valmistuu high schoolista vuoden ajoissa, koska se on niin fiksu ja nyt on se aika kun sen täytyy käydä kattomassa kaikkia yliopistoja tai siis "college":ja. Ja niinpä me päätettiin lähteä maanantai-iltana extemporee reissulle Oswegon yliopistoon, joka sijaitsee Kanadan rajalla, yksien Pohjois-Amerikan isoimpien ja tunnetuimpien järvien rannalla. Ajomatka kesti sellaset 4 tuntia, mut ei se tuntunu niin pahalta ku otin parit nokoset auton takapenkillä ja kun oon muutenkin tottunu matkustelemaan aika paljon. No, saavuttiin sit maanantai-iltana vihdoin paikanpäälle ja saatiin meille hotellihuone sieltä Oswegon kylästä, joka on siis ihan 5min ajomatkan päässä siitä itse koulusta.
Seuraavana päivänä meillä oliki (tai siis mun host siskolla oli) ajanvaraus yhelle sen yliopiston opinnon ohjaajista ja sitte meitä ootti myös kierros kampuksella. Nähtiin kaikkia erilaisia luokkia, ruokasali(t), aktiviteetti mahdollisuudet ja sitte tietenki ne huoneet missä ne opiskelijat asuu. Oli tosi hieno kokemus, ku en oo ikinä vieraillu mitään yliopistoja saatika sitte jenkki collegee!! Tää sai mutki haluumaan tulee tänne opiskelee yliopistoon (varotus vanhemmille, säästäkää rahaa!). Noei, mut saa nähdä. Kyllä yks mun unelmista ois opiskella musiikkia New York Cityssä.. Mut saa nähdä.
Meijän pikku matkan jälkeen ei ookkaan tullu tehtyä oikeen muuta ku koulua, läksyjä ja tanssissa ja salilla käyntiä. Tänää kipastiin kylläki nopeesti tossa meijän kauppakeskuksessa ja sit mentiin salille sen jälkeen. Mut nyt on pakko mennä nukkumaan, öitä:)

xoxo,
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos:)