24. joulukuuta 2011

Noel

Michael Bublé - All I Want For Christmas Is You

IMG_4500IMG_4511IMG_4506IMG_4456IMG_4494IMG_4486
Taas on tultu siihen hetkeen että on aika sanoa Hyvää Joulua!
Ihaninta joulussa on yhdessä oleminen ja se tunne, että ihmiset välittää susta. Ei pelkästään siinä mielessä, että saa lahjoja, mutta myös siinä miten ihmiset käyttäytyy toisiaan kohtaan. Vaikka koko joulun juhliminen onki muuttunut tosi paljon vuosien kuluessa, niin se on silti rauhan juhla ja jos siihen asennointuu sillä mielellä niin siltä sen pitäis tuntuakin..
Ittelläni on kaikki jouluostokset hoidettu ja nyt yritän vihdoin keskittyä siihen joulufiilikseen. Lunta ei oo täällä yhtään, mutta yritän olla välittämättä siitä. Huomenna, jouluaattona meille tulee sukulaisia tänne illalliselle ja avataan vaan osa lahjoista ja sitte sunnuntai aamuna avataan suurin osa lahjoista vaan perheen kesken.
Tapaninpäivänä suunnataan Etelä-Carolinaan 4 päiväks tapaamaan sukulaisia! Siellä pitäis olla ainakin sellanen +15 astetta lämmintä, joten kelpaa mulle (vaikka ei se niin joulunen paikka ookkaan).
Tänään kävin syömässä mun lempiravintolassa, Olive Gardenissa mun vaiharikavereiden kanssa ja sen jälkeen käveltiin meijän kauppakeskukseen ja hoidettiin loput shoppailut. Mun ei tarvinnu oikeestaan ostaa mitään mut kiertelin vähän kaupoissa ja sellasta.
Kuvat on viime viikonlopulta New York Citystä, kun mentiin sinne toisen kerran käymään. Käytiin tällä kertaa kattomassa se joulukuusi pimeellä, ja oli muuten tosi upee! ja fiiliskin oli joulunen. Käytiin kans kattomassa Broadway show, Maija Poppanen! Mun eka kerta broadwaylla ja oli sika mageeta! Toivon salaa et pääsisin ite joku päivä sinne lavalle esiintymään.
Lopuks vielä, HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE! Olkaa ihania kaikille lähimmäisille ja toivottavasti kaikilla ois hyvä joulumieli:)

xoxo,
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos:)