3. tammikuuta 2012

Happy New Year 2012!

IMG_4589
Joulu ja uusvuos ollaan nyt juhlittu! Molemmat meni oikein hyvin ja sain kivoja lahjoja. Parhaimpana varmaankin 3kerran laskettelulippu Mountain Creek:n ja lahjakortti, jolla saan ottaa 3 laulutuntia! Ihan superii:)
Uus vuos meni ihan normaaleissa merkeissä, eikä valitettavasti ollu mikään kummonen. Mentiin yhtiin bileisiin, mut päädyttiinki sitte lähtemään sieltä jo ennen vuoden vaihdosta ja mentiin sitten host vanhempien mukana niiden kaverin juhliin. Siellä katottiin kuuluisa uuden vuoden "ball dropping" livenä New York Citystä ja sen jälkeen suunnattiinkin jo aika pian kotiin.

IMG_4603IMG_4619IMG_4623IMG_4695IMG_4699IMG_4722IMG_4854IMG_4784IMG_4845IMG_4909IMG_4607IMG_4871IMG_4879
South-Carolinan matka oli ihan upee! Ihanat rannat ja lämmin ilma:) Käytiin vähän shoppailemassa ja syömässä ihanissa ravintoloissa. Pyöriskeltiin myös vähän ympäriinsä ja käytiin kattomassa erilaisia paikkoja. Oli ihana joululoma vaikka se ei siltä tuntunukkaan ja huomenna ei yhtään tekis mieli mennä kouluun... hyihyi. Nauttikaa te siellä Suomessa teijän pidemmästä lomasta!!! Tässä vaiheessa oikeesti arvostan sitä ihanan pitkää melkein kolmen viikon joululomaa mikä teillä siellä on.
Nyt aion käpertyä mun mukavaan sänkyyn ja kattoo New Years Eve leffan ja sitte pitääki mennä jo unten maille! Hyvää uutta vuotta kaikille ja nauttikaa vielä lomasta!

xoxo,
Laura

3 kommenttia:

  1. Mikä on tän sun blogin alkuperäinen malli, mistä oot lähteny muokkaamaan kaikkia värejä/fontteja ja sellasia? Tai miten ton päivämäärän saa isoilla kirjaimilla? :D

    VastaaPoista
  2. Ja unohdin vielä tohon edelliseen kommenttiin, että miten ne kuvien reunat saa pois?? :D

    VastaaPoista
  3. moi! sori ku on kestäny niin kauan, mut siis mul on se simple malli ja muokkasin vaan sen mukaan värit ja fontit yms. ja kaikkii kirjainten kokoo yms pitäis pystyy muokkaa sielät! ja kuvien reunat saa pois ku laitat niiden värin valkoseks!=)

    VastaaPoista

Kiitos:)