14. huhtikuuta 2012

Easter

Pääsiäinen meni perheen parissa ihan rauhallisesti juhlien. Ruokapöydän ääressä oli n.15 henkilöä ja ruokaa kyllä riitti. Aamulla herättyäni menin alakertaan ja siellä odotti neljä pääsiäiskoria, jotka oli tarkotettu meille lapsille ja mun host äiti oli laittanu sinne kaikkia erilaisia pääsiäiskarkkeja. Pääsinpähän syömään ainakin jonkinlaisia pääsiäisherkkuja, nimittäin jenkeissä niillä ei oo sellasia pääsiäismunia mitä meillä on suomessa (niitä joissa tulee se joku lelu siellä sisällä) vaan näillä on täällä jelly beans karkkeja ja muita suklaa karkki variaatioita. 
Kävin myös shoppailemassa vähän kevättä varten ja mukaan tarttu noi ihanat vaaleen oranssit pöksyt, sekä uudet aurinkolasit, kesähattu, pitsikengät ja toi kukkapaita. 
Tulin tänään kotiin myös sieltä meijän spring break lomamatkalta ja oli tosi hauskaa ja ihanaa lomailla! Kuvia sieltä laittelen tänne myöhemmin, mutta sieläkin tuli shoppailtua jonkun verran, mutta enimmäkseen tehtiin kaikenlaisia muita aktiviteettejä (kuten käytiin yhessä maailman parhaista huvipuistoista). Mutta siitä sitten tosiaan myöhemmin. Nyt on aika painua pehkuihin, koska oon ihan rättipoikki ton kaheksan tunnin ajomatkan jälkeen..

xoxo,
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos:)