29. toukokuuta 2012

Music Is My First Love

Laitoinpa uuden videon Youtubeen, vihdoinkin! Oon kauan jo miettiny et pitäis nauhotella jotain, mut se on aina jääny... Mutta tässä nyt sit vihdoin uutta matskuu! Käykää kattomas ja laittakaa kommenttia (hyvää tai huonoa). Toivottavasti tykkäsitte!
xoxo,
Laura

4 kommenttia:

  1. Ootko ihan tosissaan 17-vuotias? Herranjumala, näytät paljon vanhemmalta (Yli 20-vuotiaalta) Löysin vast pari tuntii sitte sun blogin ja koko tän ajan oon selaillu sitä. Sun elämäs tuntuu niin täydelliseltä. Oot kaunis ja kivan olonen tyttö, ja kaikenlisäks hyvä laulaa!! Ja olin ihan hämilläni ku huomasin miten vähän sul on lukijoita. Olisin uskonut, että sulla olis semmoset vähintää 1000 lukijaa. Nyt yritän levittää tätä sun blogia ja ehdottomasti kerron tästä kaikille mun kavereille. Kohta siis saattaa muutama lukija ilmestyä lisää :)

    VastaaPoista
  2. Herranjumala mikä ääni oikeesti! Ihan huippu :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos niin paljon! Ihanaa kuulla noin hyvää palautetta ja kyllä mä oikeesti oon (vaan) 17 vuotta. Kiitos paljon jos jaksat tosiaan kertoa ihmisille mun blogista koska oon ollut aika huono tätä mitenkään "mainostamaan". Ja no onhan mun elämä aika hyvällä mallilla tällä hetkellä ja saan olla tosi tyytyväinen ja kiitollinen:) Kiitos myös Lotta sun ihanasta kommentista!

    VastaaPoista

Kiitos:)