11. elokuuta 2011

Raindrops

Nyt se syksy on sitte alkanu.. Joka yö ukkostaa ja sataa ja sää on alkanu viilentyä. Iltalehdessä tais kyllä tossa yks päivä vielä olla otsikkona että lämpimät kesäsäät tulis takasin sadepäivien jälkeen, mutta vähän huonolta näyttää.. :(

IMG_1882
IMG_1867
IMG_1873
IMG_1868
IMG_1886
IMG_1887

Onneks oon kuitenkin keksinyt aina jotain tekemistä, niin ei oo tarvinnut olla masentuneena peiton alla! Maanantaina oli mun kaverin Hannin läksiäiset. Hanni lähti eilen (10.8) Meksikoon vaihtoon! Aika eksoottista ja jännää varmasti:)Tosiaan noi 2 vikaa kuvaa on myös sieltä läksiäisistä.. Keksittiin, että leikataan Artun takapiiska pois ja Lotta ja Sharon otti ohjat käsiin! Mut tosiaan läksiäiset oli Hannin kotona ja siellä oli myös Hannin sukulaisia paikalla vielä kun mentiin sinne. Meitä oli ehkä sellanen n. 15 ihmistä siellä jättämässä jäähyväiset. Tuli taas itellekkin tosi haikee olo ku yks tutuista lähti. Ja itseasiassa tänään lähti Julia ja Laura!! Apua... Omaan lähtöön on enään viikko!

IMG_1892
IMG_1898
IMG_1904
IMG_1910
IMG_1923
IMG_1925
IMG_1927
IMG_1929

Tiistaina menin mellin kanssa Helsinkiin leffaan, käytiin kattomassa Bridesmaids, ja se oli IHAN TÖRKEEN HYVÄ leffa. En yleensä räkätä tai naura ääneen leffoissa, mut tässä leffassa en pystynyt olla nauramatta. Te jotka ette oo sitä leffa nähny, menkää _ehdottomasti_ kattomaan, on todellakin sen 10 €uron lipun arvosta ;)



Keskiviikkona heräsin siinä puolen päivän aikaan ja menin sitte neljäks Tapiolaan tapaamaan Hannaa ja Markusta. Oli ihana nähdä, koska ei olla koko kesänä nähty, mikä on tosi hassua koska koulussa nähdään yleensä joka päivä.. Mut joo, käytiin picnicissä syömässä ja sen jälkeen ostettiin jätskit ja mentiin Tapiolan uimahallin ulkopenkeille syömään, mikä on toiselta nimeltään siis Aurinkoterassi.
Illalla menin Saralle, koska hän oli VIHDOIN saapunut Rhodokselta kotiin. Sara toikin mulle tuliaisiks sitte paketillisen mini Oreo -keksejä ja pussin Lays sipsejä, NAM!

IMG_1936
IMG_1934

Tänään Saralla on mulle kuulemma joku yllätys...
... se liittyy kuulemma ruokaan
... ja jotenki arvaan, että se on ostanu jotai Ben & Jerry'siä joku 5 purkkia ja aikoo syöttää ne mulle :--DD

...Saa nähdä!



IMG_1969
Farkkutakki: H&M Sortsit: Zara Paita: Pimkie 

xoxo Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos:)