7. elokuuta 2011

Right next to you

IMG_1750
IMG_1751
IMG_1768

Heipsan! En ookkaan taas pariin päivään postaillu nii tässä nyt viime päivien tapahtumia:)
Perjantaina näin sitte vihdoin Merriä, ku sillon aikasemmin se typerys menikin johonki juhliin eikä tullu sit hengailemaan mun kaa.. Ja tota meit oli sitte siinä sellanen pienempi porukka koossa, joho kuulu minä, Merri, Ville, Aleksi ja Kassu. Käytiin ensin Niittykummun mäkissä pirtelöllä ja sitte päätettiin lähteä yhden meidän koululaisen synttäribileisiin käymään. Siellä oli paljon tuttuja ja paljon myös sellasia joita ei ollu tullu nähtyä koko kesänä ja oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia!

IMG_1779
IMG_1778
food
yummm

Lauantaina menin Tuulin seuraks niille yöks. Käytiin aluks Tapiolassa kaupassa ja ostettiin vähän muonaa meille ja sitte suunnattiin Tuulille ja laitettiin leffa pyörimään. Loppuilta meni siinä tv:tä katsellessa. Jossain vaiheessa yötä sain idean ja menin soittelemaan Tuulin sähköpianoa ja soitin yhen biisin alun Tuulille, minkä olin tehny. Siitä lähtiki sitte idea että tehtäis siitä ihan oikea biisi ja alettiin säveltämään! Ei saatu sitä vielä ihan kokonaan valmiiks, mutta yritetään tehdä se loppuun vielä ennen Jenkkeihin lähtöämme (Tuulikin on muuten lähdössä vaihtoon, ei vaan vieläkään tiedetä että mihin.. Toivottavasti tieto tulee pian!!). Se biisi kertoo yllättäen meidän lähdöstä ja uudesta elämästä Jenkeissä:)

IMG_1771

Tein tässä yks päivä myös mun yhdestä t-paidasta topin! Leikkasin hihat vaan irti ja siitä tuli tosi kiva. Syy miks päätin tehä tällasen projektin oli se, että paita oli kokoa XS ja kiristi vähän olkapäistä... Mut nyt se on ihan kivan tuntunen päällä ja tuun varmasti käyttämään sitä nyt enemmän :)

IMG_1789
IMG_1799
IMG_1804

lato
jimii





Tänään oltiin sitten käymässä mummolassa kahvilla ja mentiin mun pikkuveljen kanssa kuvailemaan siihen lähelle sellaselle ladolle. Sää oli ihanan lämmin ja oli kiva olla vähän ulkona. Kuvistakin tuli mun mielestä ihan kivoja. Oon aina halunnu löytää jonkun tollasen ihanan maalaismaiseman, jossa vois kuvata ja nyt se löyty. En oo jotenkin ennen tajunnu että ihan siinä mummolan vieressä on noin kiva paikka ottaa kuvia. Ja oli siellä kiva vähän seikkaillakkin:) Huomenna ois tiedossa sitten kaverin läksiäiset.. Voi olla että tulee taas siinä hyvästellessä ittellekin pieni paniikki, niinkun jo yhissä läksiäisissä huomasin käyneen. No, saa nähdä. Ihana kuitenki vielä nähdä kaikkia tuttuja ennenkö kukaan niistä lähtee mihinkään! :)

IMG_1681

Kirjottelen taas pian,

xoxo Laura

4 kommenttia:

  1. heiiiip, kiitti kommentista ja iihana blogi sullaki! :) liitynpä lukijaks!

    VastaaPoista
  2. oo kiitooos:)) joo täältä voi tosiaa seurailla mun vaihtovuotta sitte!!

    VastaaPoista
  3. oijooj laura ihanan eloisa blogi sulla! ja tsemppii vaihtoon pidä ihan huikee vuos! :)

    VastaaPoista
  4. hah kiitos paljon:) joo pidän pidän tottakai! täältä sit voi seurata!

    VastaaPoista

Kiitos:)